Liv i Tyskland

Hvor jobber du som misjonær og hvorfor?

Jeg bor og jobber med menighetsplanting i Oberstdorf, Bayern i Sør-Tyskland og hjelper andre menigheter i området. Jeg lengter etter å se mennesker bli frelst, og derfor er det viktig at det blir plantet menigheter i byer og på steder hvor det ikke finnes fri-menigheter.

Hva er ditt hovedfokus i tjenesten?

Det er å lede og bygge relasjon til mennesker som enda ikke er frelst. Hver mandag leder jeg husmøte hjemme hos meg, og jeg leder også lovsang i flere menigheter i Sør-Bayern.

Hva er det beste med å være misjonær?

Det beste med å være misjonær er å få være i Guds ledelse med mitt liv.

Hva kan være utfordrende?

Jeg skulle gjerne sett at mennesker blir fortere frelst og generelt se frukt av arbeide raskere. Jeg må jobbe med å være tålmodig.

Fun fact fra misjonslandet😊

I Oberstdorf er hele verdenseliten i hopp på besøk når den tysk-østerrikske hoppuka starter den 30. desember. Da fylles byen opp med 30.000 mennesker, også mange nordmenn.

Den lille byen på 10.000 mennesker er turistby nr en i Tyskland med sine flotte fjell hvor vi kan stå på ski på vinterstid og dra på sykkel- og gåturer på sommeren. Det er en fantastisk natur her som jeg er veldig imponert over.