Gode rapporter

«We thank the Lord for your hearts, for all these years of cooperation and support for serving children in our country! May the Lord bless you and your families with His generous hand and reward you a thousand times more!”

For noen uker siden mottok vi en rapport med disse innledende setningene fra takknemlige kollegaer i Hviterussland etter årets sommerleirer for barn. Det er fantastisk å høre at det i år ble arrangert 392 sommerleirer med til sammen 19 376 barn!! 24 av sommerleirene var på helt nye steder!

Rapporten vitner om hvordan Gud trofast hjalp dem gjennom økonomiske utfordringer, sendte frivillige medarbeidere og til og med sørget for godt vær. Gud jobbet også i hjertene til barna, blant annet Maxim, som forteller:

«Jeg kommer for alltid til å huske datoen 17.07.19. På denne dagen fikk jeg virkelig erfare Gud. Jeg skjønte (…) hvordan jeg skal sette pris på hvert øyeblikk av mitt liv, hvordan jeg kan elske, leve og ha det gøy. Og jeg bryr meg ikke om hva folk tenker om meg. Gud er med meg, og jeg vil alltid leve for Ham, uansett!»

I Lepel var det to tenåringsjenter som var skeptiske til å tro på Gud. De ble invitert med på leir, og den tredje dagen, kom de fram når pastoren inviterte til forbønn. Med tårer i øynene tok de imot Jesus.

En kristen mor fortalte at sønnen hennes lenge har bedt for en bølle i klassen. For en overraskelse da de oppdaget at gutten kom på leiren! Han oppførte seg ordentlig og ba til og med for maten helt på egen hånd. Da leiren var over, begynte gutten å komme på søndagsskolen.

Mange steder ser de fantastiske frukter av leirene. Barna blir interessert i Gud og begynner på søndagsskolen. I tillegg blir de evangelister i egne familier, hvor de er med å fortelle slekt og venner om Gud.

«There is nothing better than acquiring children’s souls for the kingdom of God! Thank you once again for your valuable support!» avslutter våre venner den gledelige rapporten om leirarbeidet.