Arvid i Paris

Arvid og hele familien flyttet til Paris i 2014

Hvor jobber du som misjonær og hvorfor?

Et konkret kall og en steg-for-steg trosvandring over tid, gjorde at jeg sammen med min familie endte opp i Paris som misjonær. Selv om ordet misjonær på en måte forteller hvem vi er, sier det likevel ikke alt. Det lager også et skille mellom oss selv og dem vi ønsker å nå med evangeliet om Jesus Kristus. Derfor liker jeg bedre tittelen «etterfølger av Jesus Kristus», for det er helt klart at i meg selv har jeg ikke noe ekstra å tilføre denne verden, men Han jeg følger og som bor i meg, har liv i overflod og kraft til å forandre.

Hva er ditt hovedfokus i tjenesten?

Paris er kjent som misjonærenes gravplass, og slik kan det ikke være lengre. Disse menneskene fortjener også å høre sannheten om Guds ekte kjærlighet. Dette folket fortjener også å kunne få Jesus Kristus som Herre i sitt liv. Derfor er vi her for å vise kjærlighet og dele evangeliet.

Hva er det beste med å være misjonær?

Jeg elsker å fortelle mennesker om Jesus, men hver eneste gang jeg skal ut å evangelisere eller starte en samtale med en fremmed, har jeg mest lyst til å trekke meg. Det er utfordrende hver gang, men hver gang er det også utrolig kjekt etterpå. For å oppleve den gleden og det håpet mennesker får når de endelig hører Sannheten om Jesus, er utrolig givende. Ikke alle er like mottakelig, men det er alltid en eller flere som beskriver oss som sendt i fra oven i rett tid.

Hva kan være utfordrende?

Paris er kjent som misjonærenes gravplass. Det har vi selv smertelig fått kjenne på. Likevel har vi også fått kjenne på Guds kraft og kjærlighet – i tillegg til at kallet og mandatet bare har blitt tydeligere. Paris og Europa trenger virkelig sannheten om Jesus!

Fun fact fra misjonslandet😊

Selv om Eiffeltårnet er verdens mest besøkte turistattraksjon, har en stor del av Paris’ befolkning aldri vært verken under eller oppi tårnet. Vi har til og med møtt parisere som ikke vet at det er mulig å ta heisen opp til toppen av tårnet!