Siv i Paris

Siv er 36 år og utsendt fra Pinsemenigheten Klippen Sandnes.

Hvor jobber du som misjonær og hvorfor?
Paris er byen som er blitt mitt nye hjem. Jeg flyttet hit i 2015 og er en del av Jesus2Europe. Grunnen til at jeg er i Paris, er at millioner av mennesker i Paris, Frankrike og Europa ikke kjenner Jesus og aldri har hørt at Gud elsker dem. Det er så viktig at alle får en oppriktig mulighet til å høre om Gud og å bli kjent med Ham. Paris er en metropol med millioner av mennesker, ikke bare franske, men fra hele verden. Tenk hvordan Frankrike og Europa vil se ut når en by som Paris blir nådd med evangeliet. Når Navnet Jesus blir løftet opp i hver gate og hvert hjem i Europas hovedstad. Jeg tror Paris er en nøkkelby for vekkelse i Europa. Paris blir kalt «byen av lys» – Vi ønsker at den skal være kjent for Guds lys!

Hva er ditt hovedfokus i tjenesten?
Hovedfokuset for meg, uansett hvor jeg har bodd og vært, er å gi evangeliet til dem som aldri har hørt, de unådde, til dem som aldri har åpnet en bibel – uansett folkeslag.

Hva er det beste med å være misjonær?
Det er så mye, men det aller beste er å se forandringen i et menneske når det blir frelst; hvordan det stråler og får en ny glød. Det griper mitt hjerte hver eneste gang. Det er virkelig et Guds Under. Som en sa etter at en tok i mot Jesus: «Familien vår vokser, og vi blir rikere og rikere.»

Hva kan være utfordrende?
Det ene er å være borte fra familie og venner i Norge. Noen synes det er vanskelig at jeg er litt langt borte, mens andre forstår ikke helt hvorfor jeg har valgt å være misjonær.
Det andre er å kunne være i stand til å dele både oppturer og nedturer av det vi får oppleve her til alle hjemme i Norge på en god og levende måte.

Fun fact fra misjonslandet?
Frankrike elsker ost. Du kan få alt du måtte ønske (utenom brunost). De produserer nesten en milliard tonn ost per år, av rundt 1200 forskjellige sorter.
Paris togstasjon, Gare du Nord, er Europas travleste togstasjon, hvor 190 millioner passasjerer passerer gjennom hvert år. Den er også en av verdens eldste togstasjoner.