Regionsekretær for Europa – Frank Erlandsen

En stødig mann med høy latterfaktor og lave skuldre

Hvem er Frank?

Jeg er et relasjonsorientert menneske som har funnet ut at livets mål og mening er vennskap i alle retninger – oppover til Gud, innover til oss selv og utover til våre medmennesker. Glede, humor og entusiasme skaper trivsel og er livets krydder og beriker mine relasjoner. Derfor kjører jeg på med høy latterfaktor og lave skuldre. Idrett, og spesielt fotball, engasjerer, og lite er bedre enn at både Rosenborg og Bayern München samtidig lykkes i denne sporten.

Hva er misjon for deg, og hvorfor er det så viktig?

Misjon er tilgjengelighet og å være dem vi er slik Gud har tenkt 24/7 og overalt. Den vi er, skaper det vi gjør, og det vi tenker, produserer det vi sier. Når Jesus er Herre, vil han ha “all over influence” i og gjennom oss.

Hva er ditt hovedfokus i tjenesten som RS for Europa?

Unge mennesker – storbyer – menighetsplanting –  nettverksbygging – “Guds rike-mentalitet”

Hva har gjort mest inntrykk på deg under dine Europabesøk?

At mennesker først og fremst er mennesker  og ikke etikettene vi plasserer på personer. Vi må lære å se mennesket med Guds nådefulle øyne, kjærlige hjerte og sannhetstro tanker. Ingenting får lov å stigmatisere mennesker og plassere og utsortere dem ut fra våre fordommer.

Har du et reisetips for Europa?  

Autobahn i Tyskland i 243 km/t er ikke å forakte. «Det kan ei her forklares, det må kun blott erfares :)»

Ellers har alle byene på kontinentet kultur, historie, estetikk, arkitektur og gastronomi som er verdt å se, smake og kjenne på.

Alpene, Gardasjøen og Toscana er vakre naturopplevelser. München, Madrid, Barcelona, Manchester, Milano, Torino og Liverpool er gode steder for eksellent fotball. Ja, mulighetene sprenger plassen jeg har til å skrive!